Участие на Consendo в информационни срещи за предстоящо обучение за предприемачи

Безплатното обучение "Предприемачеството - пряк път към успеха" ще стартира в началото на 2019 г.

3CON - PR Agency, Maria Todorova PR


В края на месец ноември екипът на Consendo взе участие в поредица от интересни събития - информационни срещи за предстоящото безплатно обучение "Предприемачеството - пряк път към успеха", които се проведоха в Свищов, Разград, Русе, Силистра, Габрово и Велико Търново. Имахме възможността да се запознаем от първо лице с отношението на хората към предприемачеството, към идеята сами да развиват свой бизнес.  

Впечатленията ни? Има мотивирани хора, такива, които имат желание да реализират своите идеи, но за съжаление ограниченият досег до различни похвати и дори липсата на среда в тези части на България оказва своето влияние. Необходимо е да се обърне внимание на това и хората да бъдат запознати с възможностите за развитие. Да погледнат на бизнеса си през нова гледна точка и да научат какви бизнес похвати, които преди не са обмисляли, биха улеснили дейността им и спомогнали за развитието им.


Изводът? Предприемачеството има бъдеще в Северна България и успехът на всеки, посветил се на тази дейност, зависи от мотивацията му да се развива, да научи повече и да излезе от зоната си на комфорт.