Мисия и визия


Лекота и Растеж

Консендо България предоставя консултантски бизнес услуги и оказва съдействие на публични и частни предприятия и физически лица. Експертите ни имат широки познания и практически опит в бизнеса, така че клиентите могат по всяко време да се докоснат до този огромен басейн от информация и да извлекат най-доброто за своята организация.

Екипът на Консендо вярва, че всеки човек и бизнес се стремят към развитие. С този стремеж неминуемо възникват много ситуации, за които не сме подготвени, и често това създава допълнителни трудности. Ние сме посветени на идеята, че развитието и растежът, трябва да се случват с лекота, затова се стараем, чрез нашата идеология, да подкрепяме клиентите си до постигате на техните цели.

Our Team
Odoo image and text block

Нашите специалисти

Екипът ни споделят своите идеи и експертиза, за разработване на нови решения и  предоставя практически консултации на своите клиенти. В екипа ни има бизнес консултанти, счетоводители, данъчни и юридически експерти, специалисти по човешки ресурси и информационни технологии, както и финансови и застрахователни консултанти. Всички ние сме ангажирани да изградим трайни взаимоотношения с клиентите ни и да придадем стойност на всичко, което правим.

Клиентите на Консендо България са многонационални компании, организации от публичния сектор, частни компании, предприемачи, семейни бизнеси и физически лица.

Ние помагаме на клиентите ни да намерят ефективни решения, като използваме професионалната си и техническа експертиза.

Нашият екип

Димка Кънчева
Директор
Иванка Копанкова
Консултант
Михаил Господинов
Мениджър Клиенти
Павел Хрисков
Директор

Нашите партньори

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo

Кариера

развитие сред партньори

Възможност за работа при нас?

Свържете се с нас за повече информация относно свободните ни позиции.