Корпоративни услуги

Лесна комуникация и чудесни резултати


Знаете ли:


  • Как можете да спечелите от данъци?
  • Интересни ли са ви законът за счетоводството и данъчните законови разпоредби?
  • Искате ли да знаете кога трябва да подавате данъчни декларации, ДДС ?
  • Имате ли опит в управлението на фирмени капитали и средства ?

Бъдете разумни и проактивниФокусирайте се над най-важното – Вашият бизнес модел, продукти и услуги, и не губете време със скучни бизнес процеси и битовизми. Оставете ги в ръцете на професионалисти, които знаете че имат голям опит и ще ви пазят и помагат преди да се е наложило вие да реагирате. Поставете криле на бизнеса си с правилните партньори!

Odoo text and image block

Заявете среща с наш представител.

Разберете повече от наш представител как можем да ви съдействаме.

Растеж с лекота

можем да сме ви полезни със следните услуги

Счетоводство


Бизнесът не може без счетоводител. Той е този, на който трябва да имаме пълно доверие, че ни разбира добре и ще бъде стриктен при спазването на правилата, наложени от закона. Ако търсите професионалисти, които да Ви съветват и да Ви пазят от „стъпване на криво“ или просто искате да знаете, че всичко се случва без да се налага да го контролирате, можете да разчитате на нас.

Управленско счетоводство


Нуждаете ли се от някой, който да поеме бюрокрацията в счетоводството и да го реорганизира по по-добър начин, така че да знаете във всеки един момент какво е реално финансовото положение на бизнеса Ви? Ако търсите специалист, който наистина да разбирате и сте на една вълна с него - растеж на финансите Ви, имаме го!

Пейрол - ТРЗ


Когато счетоводителят е и ТРЗ специалист, спестявате. При тази комбинация, готови ли сте да търпите грешките и наложените наказания, защото ползвате грешния специалист, вършещ работата си от обща култура. Изберете да поверите грижите за най-ценния си ресурс на истински ТРЗ специалист, пазещ Вас и Вашите служители.

Данъчно консултиране


Богатите печелят от данъците, а останалите губят от тях. В коя група сте? Наш данъчен адвокат може да изгради за Вас специален данъчен модел и да Ви предостави решение, с което да заплащате оптимални данъци. При нужда, може и да бъдете представлявани от него пред данъчните власти.

Оценки и обследвания


Нашите консултанти могат да направят пълно обледване на финансово-счетоводно състояния и информационната структура на ораганизацията Ви, като в резултат на това ще предоставят доклад с пропуските, както и предложения за справяне с тях.

Регистриране на старт-ъпи


Съдействаме при изясняване на бизнес модела и търговска стратегия, последваща първоначална регистрация на компания. Предоставяме и пълен набор от услуги, необходими за един стартиращ бизнес.

Юридически консултации


Работим с няколко адвокадски дружества, които са специализирали в различни правни направления. По този начин успяваме да покрием и предпазим от възможно най-много ситуации, които една организация може да се слбъска в ежедневната си работа.

Бизнес технологии


При развитието на един бизнес, идва момент в който е нобходимо да се създадат нови или да се автоматизират старти процеси, да се създадат ИТ или софтуерни инструменти, които да подпомогнат и оптимизират работа на организацията.

Бизнес Развитие


Специалистите ни асистират в бизнес планирането, бюджетирането и създаването на финансова политика на клиентските компании. Финансовите ни анализатори и съветници консултират клиентите ни при съставянето на фискална или финансово-оздравителна политика.

Интересувате се от нашите услуги?
Ако искате повече информация за предлаганите от нас услуги, свържете се с нас.

Полезни публикации

от нашите колеги

Odoo - Sample 1 for three columns

Да обясниш нещата на разбираем език

    Счетоводството е сериозна и отговорна професия, изискваща комплекс от качества, която се ползва с голямо уважение по света. За да бъдеш добър  в професията е необходимо да развиеш цяла палитра от умения, които включват знанията от академичната подготовка в университета, и развитие на личностни качества като самодисциплина, аналитичност, презентационни умения, комуникация и т.н.

Odoo - Sample 2 for three columns

Как великите лидери вдъхновяват

Как да се обясни, когато нещата не минат според предположенията ни? Или, по-добре - как да се обясни, когато другите могат да постигат неща, които като че ли предизвикват всички предположения? Например: Защо "Епъл" са толкова иновативни? Година след година, след година, след година са по-иновативни от цялата си конкуренция. И все пак, те са просто компютърна фирма. Те са точно като всички останали.

...ОЩЕ

Odoo - Sample 3 for three columns

Растеж с лекота

Знаете ли правилото, че състоянието ти се определя от 5-те човека, с които прекарваш времето си? А това, че ако забележиш, че ти си най-умния човек в една стая е време да я напуснеш ? 

 Всеки ден ние предприемачите прекарваме минимум 8 часа в работна обстановка - в офиса, с колеги. Ако се замислим това всъщност са 5-те човека, с които прекарваме по-голяма част времето си и ако те не се развиват, означава ли това, че автоматично и ние сме в застой ?!                                 

 ...ОЩЕ