Лични финанси

Финансова свобода

Постигането на финансова независимост и свобода е възможно, но винаги изисква време, усилия и желание за учене през цялото време.

Знаете ли :

 • Колко пари сте изкарали през целият си живот до момента?

 • Колко от тези пари сте успели да запазите? 
 • А къде отиват всичките ви спечелени пари?
 • Каква е вашата "нетна" стойност?
 • Следите ли финансовите си потоци и можете ли да ги управлявате? 
 • Доволни ли сте от текущите си финансовите резултати ? 
 • Какво щеше да се случи с живота ви, ако сега не можете да работите и да печелите повече пари? 

Това са няколко прости въпроса, на които повечето хора отбягват да си отговарят. Тези въпроси са в основата на множество други наши, лични проблеми.

Екипът на  Консендо  ще ви консултира и ще Ви помогне в откриването на  отговорите на много въпроси за  управлението на личните ви финанси и достигането на финансова независимост.

Парите не са това което бяха в детството. Колкото повече напредваме във възрастта си, толкова по-често се налага да вземаме важни решения, обвързани с текущото ни финансово положение и същевременно тези решения несъмнено се отразяват и на бъдещото ни финансово състояние.

Личните финанси, колкото и прекалено сериозно да изглеждат, трябва да бъдат управлявани, а не просто харчени.

Odoo text and image block

Поискай среща с наш консултант, за да разбереш повече как работим.

Първата опознавателна среща с консултант на Консендо е винаги безплатна, 

в случай че някой ви поиска заплащане за първа среща, свържете се с нас.

Растеж с лекота

можем да сме ви полезни със следните услуги

Финансово планиране


Финансовото планиране е първата и може би една от най-важните стъпки в процеса на управление на личните финанси и създаване на лична финансова независимост и сигурност, която всички желаем. Финансовото Планирането обуславя очакваните крайни резултати, които желаем да бъдат постигнати в бъдеще. 

Инвестиционно планиране


Много хора смятат, че инвестирането е сложно, напрягащо и стресиращо или че трябва да имате много големи капитали, което е присъщо на богатите. Всъщност не е нужно да сте богат, финансист или да поемате огромни рискове в инвестирането, но трябва да имате ясни цели и правилни партньори. 

Пенсионно планиране


Ясно за всички е, че държавната пенсионна система е ненадеждна за достойните ни старини. Ако желаем да имаме спокойни старини, трябва да се погрижим за това, като планираме от рано целите си. Трябва да имаме ясен и конкретен план за пенсиониране, съобразен с разбиранията ни за изживяване на достойни старини.

Финансово управление


Всеки смята, че може да управлява финансите си и това е вярно, стига да бъде достатъчно дисциплиниран и не гледа на финансовото управление, като на харчене на пари. Нашите консултанти изработват програми за управление на личните финанси и помагат с различни контролни механизми за постигането им.

Данъчно съдействие


Управлението на финансите и развитието им, неминуемо води и до казуси, свързани с облагането им. Нашите данъчни консултанти и счетоводители могат да ви помогнат с данъчни декларации, планиране и намаляване на данъчни задължения или решаване на въпроси от този характер.

Юридическо съдействие


Неминуемо понякога се налага да познаваме законите или да се подготвим за юридически казуси. В такива моменти можете да се свържете с нас и да разчитате на нашите юристи, които ще отговорят на въпросите Ви или ще разяснят ситуацията Ви, за която се подготвяте или с която трябва да се справите.

  Живото застраховане


  Ако член от семейството Ви или Вие се разболеете сериозно и вече не можете да работите и Ви трябват доста пари за възстановяване, как ще се справите? Свържете се с нас за намиране на решение и подсигуряване на нормалните неща от живота.

  Здравно осигуряване


  Не е нужно да обмисляте на база Вашето финансово състояние дали да отидете на лекар или да се подложите на необходимото лечението. Можете да се подсигурите и да не вземате решения за здравето на Вас и вашите близки, базирайки се на средствата в банковата Ви сметка. 

  Общо застраховане


  Не живейте за имуществото си. То трябва да Ви бъде просто инструмент за постигане на цели и мечти. Защитете вашите собствености като автомобил, жилище и други като го застраховате и прехвърлите финансовата отговорност към застрахователите.


  Интересувате се от нашите услуги?

  Ако искате повече информация за предлаганите от нас услуги, свържете се с нас.